Danas se, 21. augusta 2021. godine, održava generacijski susret 356. generacije diplomanata Karađoz-begove medrese. Zapravo, ovogodišnjim susretom 356. generacija obilježava 20 godina mature. 

Susret je otpočeo okupljanjem u prostorijama naše škole, kao svojevrsnim časom odjeljenske zajednice. Susretu prisustvuje i mr. Seid Eminović, razrednik 356. generacije tokom njihovog četverogodišnjeg medresanskog školovanja. 

Nakon okupljanja u zgradi Medrese, te zajedničkog klanjanja podne-namaza, kojeg je predvodio razrednik generacije, generacijski susret je nastavljen na Rujištu, uz druženje, te podsjećanje na medresanske godine, dogodovštine, uspomene… 

Ovom prilikom, 356. generacija se, učenjem Ja Sina, sjetila svih profesora i diplomanata Karađoz-begove medrese, a koji su preselili na bolji svijet. 

Današnjem generacijskom susretu prisustvovali su diplomanti iz različitih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i svijeta, a koji su muhajem došli da se okrijepe sjećanjima sa medresanskog vrela - vrela mladosti i školovanja.