Diplomanti 357. generacije Karađoz-begove medrese iz Mostara (1998 - 2002.) i ove godine su se okupili i nastavili svoje već tradicionalno godišnje okupljanje – generacijski sastanak.

Svake godine domaćin generacijskog sastanka je neko od diplomanata u svom rodnom kraju ili tamo gdje je diplomant na službi. Ove godine 357. generacija okupila se u Kladnju, gdje im je domaćin bio Hasib efendija Šošić. 

Generacijskom sastanku prisustvovao je i profesor Smajo Čolaković, nekadašnji razrednik ove generacije naših diplomanata. 

Druženju su sa svojim porodicama prisustvovali diplomanti: Nihad Ahmetović (Prozor), Adnan Jusufspahić (Bugojno), Hasib Šošić (Kladanj), Ibrica Kurtović (Čapljina), Samir Đonlagić (Livno), Nijaz Hadžić (Tomislavgrad), Said Husrep (Jablanica). Diplomanti su posjetili izvor Muške vode, te Djevojčku pećinu. 
Pored druženja, zajednički su klanjani podne i ikindija-namaz, te je upriličeno prisjećanje na umrle profesore i diplomante Karađoz-begove medrese.

Naredni takav susret 357. generacije diplomanata Karađoz-begove medrese planiran je za narednu godinu i grad Livno, gdje će domaćin biti Samir efendija Đonlagić.