Nova školska godina u Karađoz-begovoj medresi počinje 6. septembra 2017. godine.  Nastava će, kao i prethodnih godina, počinjati u 7.30 sati.

Upis i prijem učenika i učenica u Internat vršiti će se 5. septembra 2017. godine, od 10 sati. Svi učenici su dužni upis u novu školsku godinu izvršiti u navedenom terminu. Prijem učenika i učenica u Internat izvršit će razredni odgajatelji i odgajateljice.


Roditeljski sastanak za sve razrede i sva odjeljenja održati će se istog dana (5.9.2017.) sa početkom u 11 h. 

Roditeljskom sastanku dužni su prisustvovati i roditelji učenika iz Mostara i okoline, a i roditelji koji su to u mogućnosti, a dolaze iz drugih krajeva Bosne i Hercegovine. 
Posebno su roditeljskom sastanku dužni prisustvovati roditelji učenika prvih razreda, kako bi odmah na početku nove školske godine dobili sve potrebne informacije o školovanju svoje djece u Karađoz-begovoj medresi.   

Učenici II, III i IV razreda dužni su izmiriti materijalne obaveze iz prethodne školske godine  prema Medresi  5. septembra 2017. godine.
 

Informacije radi za učenike i učenice prvih razreda: Karađoz-begova medresa se nalazi na samom ulazu u Mostar, Sjeverni logor bb, Univerzitetski kampus! Telefon: 036/550-920  

Svim učenicima i učenicama želimo hairli i uspješnu školsku 2017/2018. godinu!  

Dobro nam došli!